Lyckorus of Sweden

Fritt från mjölk, ägg, gluten, soja, nötter och mandel bl.a.

Köpechoklad trots multiallergi. Köpechoklad utan spår av. Köpechoklad med ljuvliga smakkombinationer. Köpechoklad som bara smälter i munnen. Kört va?!

Inte en chans. Lyckorus of Sweden ger lyckorus på riktigt.

Smakprov

Jag börjar med att göra det tydligt att även om det här är allergivänlig och vegansk choklad så tål jag personligen ALLT och har således ätit diverse oerhört mumsig helt ”vanlig” choklad många gånger genom åren. Glöm inte det när ni får höra mitt betyg.

Jag  personligen var främst intresserad av och sugen på vit choklad med blåbär och på salt karamell i och med att det är mina stora favoritkombinationer bland vanlig choklad. Vi börja med hallon och jordgubb som egentligen inte är bland mina favoritkombinationer, dom höll ändå måttet GALET bra, detta förstås tack vare både den oerhört fina chokladen och den fina smaken i just bärbitarna. SÅ goda!!!! Den naturella chokladen är därav alldeles ljuvlig. Den bara smälter i mun ☺️😋 Blåbär var som förväntat och önskat LJUVLIG!!! 😋😋Passionsfrukten verkligen överraskade mig, makalös kombination. Älskart!! ☺️Men vinnaren är tveklöst salt karamell, jisses AMALIA!!!! Ge mig MERA!!! I totalen för alla 10/10, både för utseende, valmöjligheter och smak men salt karamell slår tamej tusan skalan i spillror. 👏🙌🥰😋❤️ Tack underbara lyckorus of sweden för denna makalösa choklad.

Missa inte att det också finns chokladknappar 🙌🙌

3 kommentarer

 1. Annika Fransson

  Beställde precis för första gången, synd att webbshoppen ska läggas ner..

  • Maria

   Mora choklad säljer mjölkfri- och nötfri choklad. Tillverkas dock vanlig choklad i samma lokal, men jag har aldrig haft problem trots allergi. Det är supergod! Massa olika smaker. Går att få skickat till sig. =)

   • Sara

    Vad roligt att du hittat något som funkar. Tyvärr tror jag inte det är ett alternativ för oss. Känsligheten för spår är för stark. Men är chokladen förutom mjölkfri och nötfri även fri från soja, ägg och gluten också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Matsara

Tema av Anders NorenUpp ↑