Det kan uppfattas som reklam men för mig är det bara sanningen. Jag är noga med att tipsa och dela med mig när jag hittat något som förenklat och förbättrat det för oss, allt från produkter till platser. Det här är alltså tips och trix för er som är som vi -allergiker vars begränsningar hindrar oss från restaurangmat och diverse Quick-fix-köpe-produkter från butik. För er som lika som vi alltid får stå kvällarna och dagarna innan och tidiga mornar för att förbereda matsäck inför alla utflykter. Det HÄR är produkten som gav oss all den där tiden av förberedelser och planering åter, tid som vi nu kan lägga på allt det som känns viktigare -upplevelserna, naturen, barnen. Så mycket mindre stress. Så mycket mer spontana utflykter och måltider on-the-go. Den ger oss dessutom betydligt större variation på ”matsäcken”. Magisk!

Stormkök i all ära, vi har också sådana, men det här är friluftsliv och campingstyle 2.0. Så vad är det? Dalum säljer enkla och användbara produkter för utomhusmatlagning. Det som ni ser här är en stekhäll av lättviktsmodell tillverkad i Sverige av svenskt kvalitetsstål, den kommer i en specialanpassad
väska med ett unikt bärsystem som gör att kitet går att bära med sig på flera vis ut på utflykten. Den är otroligt LÄTT. Den används på antingen öppen eld eller med gasol. Väskan rymmer även ex. kniv, skärbräda, lite kryddor och köksredskap. Stenhällen har skruvbara/avtagbara ben. Hällen är lätt skålformad varpå du både kan steka på den och göra mer grytlika rätter och såser. Passar både för att grilla korv på men också för enkla luncher, fina middagar eller för desserter. Produkten är MAGISK! Vi kan idag inte tänka oss ett liv utan den. Vi spar SÅ mycket tid, tid som vi hellre använder på annat än att stå hemma och förbereda matsäck.

Nu kan vi bara handla livsmedel och ta med det vi vill ha hemifrån och stå i naturen och tillaga måltiderna på plats. Funkar lika bra i skogen som på en parkeringsplats eller rastplats. Så, mitt tips för i år. DALUM.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>