Bounty

11392963_10152537082347255_78655905752125629_n 11295608_10152537083087255_5833909136691610332_n

Fritt från ägg, mjölk, gluten och soja bl.a.

Ingredienser:

  • 3dl kokosflingor
  • 2dl florsocker
  • 1/2 dl kokosmjölk
  • 1tsk vaniljsocker
  • 50g smält margarin
  • Mjölkfri choklad

Gör så här:

Allt utom chokladen rörs samman till en smet. Ställ i kylen för att stelna något. Ta ut och forma efter önskemål. Ställ i kylen för att stelna igen. Ta ut och doppa i smält choklad. Strö på kokosflingor.

1 kommentar

  1. Stina

    När jag gjorde de så kokade jag en lite lösare kolasmet som jag sen hade i kokosflingorna i. Jag tyckte att de då smakade mer som vanliga Bounty (eller som jag kom ihåg det för tio år sen…)

    Plus att jag väldigt sällan har florsocker hemma och till kola behövs bara vanligt socker. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Matsara

Tema av Anders NorenUpp ↑