
Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a. Veganskt! 
Med inspiration från Lindas bakskola gjorde jag en allergivänlig version på hennes kanelkaka i mikro på 1 minut. Perfekt när man får oväntat besök eller när man bara vill göra fika till någon enstaka person. Rör ihop direkt i muggen/formen. Gräddas styckvis i mikro på bara 1 minut.
1 portion
Du behöver:
- 1 msk socker
 - 1 msk majsmjöl
 - 1 msk majsstärkelse
 - 1 krm fiberhusk
 - 1 krm bakpulver
 - 1/2 krm mald kardemumma
 - 1 msk olja (ex raps eller solros, alternativt flytande/smält margarin)
 - 2 msk vätska, ex 50/50 kokosmjölk/vatten eller bara vatten alternativt valfri växtdryck
 - Något krm kanel att toppa med
 - någon nypa socker att toppa med
 

Gör så här:
- Lägg alla torra ingredienser i en mugg eller annan värmetålig portionsstor form
 - Häll i vätskorna och rör samman
 - Strö på lite kanel
 - Grädda i mikro på maxeffekt i 1 minut
 - Ta ut, strö på socker och servera med glass eller grädde, eller bara som den är ?
 
