PITABRÖD MED VALFRI FYLLNING
Fritt från mjölk, ägg, gluten, soja bl.a.
Här blev det pitabröd fylld med coleslaw, pulled turkey, tomat, rödlök, sötsur chilisås och vitlöksdressing. Serveras med friterade lökringar
Du behöver:
Mjölk-, ägg- och glutenfria pitabröd enligt mitt recept här
Valfri fyllning, exempelvis:
Mjölk- och äggfri coleslaw enligt mitt recept här
Sötsur sås med en sting av chili enligt mitt recept här (alternativt köpevariant)
Mjölkfri vitlökssås enligt mitt recept här (alternativt köpvariant, ex. denna)
Tomatskivor
Skivad rödlök
Pulled turkey (köp eller laga själv genom att gnida in kalkonbröstfilé i valfri kryddning och tillaga långsamt i ugn i ca. 80-100grader i gryta tillsammans med lite buljong i botten i 3-6h -beror på hur mycket du tillagar-tills färdigtillagad vid 72grader) ELLER ANNAT valfritt kött!
eller… varför inte falafel för vegetarisk variant!?!
Valfritt tillbehör, exempelvis:
Ägg- och glutenfria friterade lökringar enligt mitt recept här