Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.

Ursprunget är strasskakor men med fyllning.

Gör så här:

  1. Följ recept för strasskakor
  2. Du kan även här ha ex. kakao i underdelarna bara, dela då upp degen och ta 1msk kakao i den ena halvan
  3. Spritsa ut och släta till kakorna för underdelen
  4. Spritsa ut överdelarna med hål i mitten
  5. Kyl kakorna medan du värmer upp ugnen
  6. Grädda i 8-10minuter
  7. Låt svalna på plåten
  8. Förbered fyllning.
  9. Ex. smörkräm och sylt eller bara chokladspread eller nöt- alternativt choklad- och nötspread för er som tål.
  10. När kakorna svalnat och fyllningen likaså och även stelnat aningens brer du ut fyllning på underdelen, sätt på överdelen. Kyl så fyllningen stelnar, ca. 30-60min
  11. Klart!