![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/05/E223D267-32E7-43A9-98D4-CBDCBE4A78CB-scaled.jpeg?resize=600%2C400&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/05/E223D267-32E7-43A9-98D4-CBDCBE4A78CB.jpeg?fit=676%2C507&ssl=1)
Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.
Det är inte min idé i grunden men min modifikation. Såg något liknade recept på nätet, om jag mindes var skulle jag har gett cred till denna person. Supersmidigt. Pudding med minimal ansträngning och på 3 ingredienser, eller ja -3 produkter ska jag väl säga.
8-10 portioner
Du behöver:
- 125 gram marshmallows
- 150 g mjölkfri choklad
- 2,5 dl kokosmjölk (ren asiatisk utan tillsatser, inte ”dryck”)
- Och så extra: valfritt med smaksättning (ett par nypor salt, apelsinskal, kaffepulver, lite chili, en skvätt rom etc)
![](https://i2.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/05/394004E6-8272-4AA6-8B4C-2856A62E9B4F.jpeg?fit=676%2C507&ssl=1)
Gör så här:
- Hacka upp chokladen, om du inte använder knappar för då behövs det inte
- Lägg kokosmjölk och marshmallows i en kastrull och smält under omrörning
- Tillsätt chokladen och vispa samman tills allt smält
- Tillsätt eventuell smaksättning
- Häll upp i formar och låt svalna
- Ställ i kylen för att stelna åtminstone några timmar men över natten blir perfekt
![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/05/2EC328D0-7023-453E-92EC-1FF2A850610B.jpeg?fit=676%2C507&ssl=1)