tryffelpaj2

Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja

Vitchokladstryffelfyllning på ljus ”oreo”-kakbotten med lätt smak av citrus. Dekorerad och serverad med blåbär, jordgubbar, kolakräm och riven mjölkfri choklad.

Ursprunget är DET HÄR receptet men med modifikation.

  1. Skillnaderna är:
  2. Jag väljer att använda DESSA ljusa oreokakor till bottnen och river även i skal från 1 citron i kakbottenmassan
  3. Till tryffeln väljer jag vit mjölkfri choklad istället för mörk och tar en aning större mängd (möjligen kring 350g till 1dl kokosmjölk) eftersom att den vita chokladen inte stelnar riktigt lika väl som den mörka.
  4. Som bär i tryffeln använder jag blåbär, det passar så makalöst bra till vit choklad
  5. Vid servering toppar jag med jordgubbar och kolakräm enligt recept HÄR
  6. Avslutade med lite riven/hyvlad mjölkfri choklad