Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.

Perfekt som vegetariskt alternativ, en gryta som passar utmärkt till ex. ris alternativt som tillbehör till en kötträtt

2-4 personer

Du behöver:

  • 3dl strimlade valfria grönsaker eller färdiga frysta wookgrönsaker (ex. morot, haricovert, lök, paprika, gulbeta, broccoli, blomkål, bönor)
  • 1dl kokosmjölk
  • 1dl buljong
  • 1tsk curry
  • saften från 1/2 lime
  • 1tsk klibbrismjöl och 1msk vatten att blanda ut i för redning
  • olja för stekning

Gör så här:

  1. Förbered grönsakerna
  2. Hetta upp en panna
  3. Fräs grönsakerna
  4. Häll på kokosmjölk, buljong och curry och låt koka upp och puttra
  5. När grönsakerna börjar mjukna, tillsätt redningen och låt såsen redas av
  6. Vid servering, pressa i limesaften
  7. Klart!