![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/01/EACEED66-8B39-4963-95BC-F759D6BA119F-scaled.jpeg?resize=600%2C400&ssl=1)
![](https://i1.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/01/EACEED66-8B39-4963-95BC-F759D6BA119F.jpeg?fit=676%2C901&ssl=1)
Fritt från mjölk, ägg, gluten, nötter, mandel och soja bl.a.
En enkel variant på klassiska mazariner.
![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/01/hallon.jpg?resize=724%2C960&ssl=1)
Gör så här:
- Följ recept för mazariner MEN innan du har i fyllningen har du istället i ca 2-3 tsk hallonsylt i botten och förgräddar 5 minuter och låter sen svalna innan fyllningen läggs i.
- Gör sen glasyren med hallonjuice (saften ur pressade hallon) istället för vatten (eller färga med karamellfärg)
![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2020/01/FE52FB7A-9207-4C23-95A3-58C711818D63.jpeg?fit=676%2C507&ssl=1)