Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a

En gräddig panacotta med kanelbullesmaker. Servera med valfri topping eller bara som den är. Karamelliserade äpplen och chokladsås vann överlägset.

Du behöver:

  • 2,5 dl kokosmjölk -garant
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl socker eller honung
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1/8 riven muskotnöt, riv själv
  • 2,25-2,5 gelatinblad beroende av hur fast du vill ha din pannacotta

Gör så här:

  1. Lägg gelatinbladen i blöt
  2. Koka upp kokosmjölk, vatten, och sötning med kryddningen
  3. Krama ur gelatinbladen och lägg i den varma vätskan
  4. Rör tills gelatinet smälter
  5. Låt svalna aningens
  6. Häll upp i formar och låt svalna
  7. Kyl i ca 6h eller över natten
  8. Servera med valfri topping eller bara som den är