Vegansk och fri från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.

Tips på enkel vegansk maträtt. variera mängderna efter eget tycke

Du behöver:

  • Pasta av glutenfri variant
  • Ajvar relish, obs! kontrollera innehållet
  • Falsk majonnäs, köpt eller enligt recept HÄR
  • Portabellosvamp (1 per person) + olja, salt och peppar
  • Ruccola
  • Soltorkad tomat inlagd i olja
  • Oliver, skivade
  • Falsk parmesan, Green vie har en underbar variant
  • Rödlök

Gör så här:

  1. Koka pasta enligt anvisning
  2. Skiva och stek portabellosvampen i olja tills rejält brynt -salta och peppra
  3. Mixa samman 50/50 av ajvar och majonnäs
  4. Skiva löken
  5. Blanda samman svamp, ruccola, oliver, tomaterna och rödlök med pastan
  6. Häll över rikligt med ajvar-majon
  7. Blanda
  8. Servera toppad med den falska osten