Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a

6personer

Du behöver:

  • 500g kycklingfilé
  • 100g bacon
  • 2dl kokosmjölk
  • 1msk senap
  • 1dl chilisås eller passerade tomater
  • 1/2-1 kruka färsk oregano
  • 100g bladspenat
  • 1dl vatten
  • Glutenfri pasta för 6 personer (se innehållet)
  • olja för stekning
  • salt och peppar

Gör så här:

  1. Sätt pasta för att kokas enligt anvisning
  2. Stek upp bacon knaprigt och ställ undan
  3. Bryn upp kyckling i olja, salta och peppra.
  4. Blanda samman kokosmjölk, senap, vatten och chilisås och häll på kycklingen
  5. Låt puttra upp
  6. Tillsätt nästan all oregano som du finhackat och låt såsen puttra
  7. När pastan kokat klar, häll av och tillsätt i såsen
  8. Vänd också ner spenaten och baconen
  9. Servera toppad med resten av oreganon
  10. KLART