Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a
6personer
Du behöver:
- 500g kycklingfilé
- 100g bacon
- 2dl kokosmjölk
- 1msk senap
- 1dl chilisås eller passerade tomater
- 1/2-1 kruka färsk oregano
- 100g bladspenat
- 1dl vatten
- Glutenfri pasta för 6 personer (se innehållet)
- olja för stekning
- salt och peppar
Gör så här:
- Sätt pasta för att kokas enligt anvisning
- Stek upp bacon knaprigt och ställ undan
- Bryn upp kyckling i olja, salta och peppra.
- Blanda samman kokosmjölk, senap, vatten och chilisås och häll på kycklingen
- Låt puttra upp
- Tillsätt nästan all oregano som du finhackat och låt såsen puttra
- När pastan kokat klar, häll av och tillsätt i såsen
- Vänd också ner spenaten och baconen
- Servera toppad med resten av oreganon
- KLART