Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.

Risgrynsgröt är en av favoriterna här hemma. Receptet på risgrynsgröt med delvis vatten och delvis kokosmjölk är dessutom makalöst gott, men det tar tyvärr lite tid att tillaga. Ibland vill man bara ha snabb frukost. För den snabba varianten finns PAMA MINUTRIS. Här får du min tillagningsvariant på den.

2-3 portioner

Du behöver:

  • 2 dl Parma minutrisgryn
  • 1 dl kokosmjölk
  • 4 dl vatten
  • 2 nypor salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk lönnsirap
  • 2 krm kanel
  • 1 msk mjölkfritt margarin (går att utesluta)

Gör så här:

  1. kola upp vatten, kokosmjölk och salt.
  2. Tillsätt risgrynen, lönnsirap och vaniljsocker + kanel
  3. Koka under omrörning i 3-5 minuter
  4. Vänd ner margarinet
  5. Klart!