
Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a. 
Inte min favoritpanering men helt klart den snabbaste och ger underbart krispiga små Nuggets-liknande medaljonger med minimal ansträngning. Serveras med en ljuvligt söt och somrig variant på tsatsiki med tips från syrran.
Du behöver:
Medaljonger
- Kycklingfärs
 - panering (polenta, hirsmanna, krossade cornflakes, allergivänligt ströbröd, boveteflingor etc)
 - salt, peppar, valfria kryddor
 - olja för stekning
 
Tsatsiki
- 2dl falsk majonnäs, förslagsvis McSara-dip enligt recept HÄR
 - 1 grovt rivet, urkramat, rött äpple
 - 1 vitlöksklyfta
 - 1 msk olivolja
 - svartpeppar efter smak
 
Gör så här:
- Krydda upp färsen
 - Lägg ca 1 msk av färsen direkt i ströbrödet, platta till o vänd runt i ströbröd
 - Stek i oljad panna på medelhög temperatur tills gyllenbrun, krispig och genomtillagad
 - Blanda bara samman ingredienserna till tsatsikin och servera, går att förbereda i förväg men kan även göras precis innan servering
 
