veganpasta

Fritt från mjölk, ägg, gluten, soja och kött

6personer

Du behöver:

  • Glutenfri pasta (men obs! för innehållet)
  • Tomatsås enligt receptet HÄR (eller köpevariant men OBS! ha koll på innehållet!)
  • Oliver
  • Färsk basilika (mängd efter eget tycke)
  • 2-4 vitlöksklyftor
  • Olja
  • Kapris (valfritt)

Gör så här:

  1. Förbered tomatsåsen
  2. Koka pasta enligt anvisning
  3. Sila av pastan och häll ner den i tomatsåsen, rör om
  4. Tillsätt oliver och en del basilika (gärna strimlad)
  5. Skala och skiva vitlöken tunt, stek upp den lite fort i olja (tills den börjar bli lätt gyllenbrun). Lägg på hushållspapper för att rinna av.
  6. Servera pastan med vitlöken, mer (gärna hela)  färska basilikablad och ev. lite kapris
  7.  Ringla över olivolja och servera!