Här följer recept som är 100% fria från främst mjölkprotein, ägg, gluten, vete, havre, råg, korn potatis, tapioka, fisk, soja, nötter, mandel, jordnötter, skaldjur men också från massa andra vanliga rotfrukter, frukter, grönsaker och diverse E-ämnen och tillsatser.

Här kan ni få såväl tips på ersättningsprodukter samt recept. Jag kan även hjälpa er att själv modifiera. Framförallt hoppas jag att kunna dokumentera mina recept för min egen familj och framförallt sonens skull för vem dom mest berör. Hoppas också ingiva någon form av hopp för, jag lovar (!), mat behöver inte vara tråkig bara för att man har allergier!

\”as long as there\’s a will, there\’s a way\”

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>