allergiupproret

Följ oss på Allergiupproret. https://www.facebook.com/Allergiupproret-552133374949808/
Jag skriver till JUST DIG och hoppas att du tar dig tid till att läsa och hjälpa mig och en stor del av Sveriges befolkning.
Kanske är du själv allergiker? Eller nära anhörig till en allergiker? Om inte är det ändå högst troligt att du åtminstone har allergiker i din omgivning (i skolan, på jobbet, bland grannar, vänner och bekanta).
Det är ett skrämmande faktum att variationen och bristen av allergikunskap både allmänt i samhället och även specifikt inom skola, sjukvård och livsmedelsbranschen är orsaken till oerhört mycket lidande för ett stort antal människor varje dag.
I 30 år har Sveriges allergiexperter varit eniga. Sverige behöver ett nationellt allergicentrum vars huvuduppgifter skulle vara information och utbildning på allergiområdet, forskning kring allergi och samarbete samt samordning inom allergiområdet. Det är hög tid att vi förenar oss och ser till att detta allergicentrum blir en verklighet.
Vill du hjälpa till? Gör följande:
1) Gilla allergiupproret på FB
2) Bjud aktivt in samtliga dina vänner att gilla allergiupproret
3) Skicka vidare den här texten i ett mail  till åtminstone 5 av dina nära och kära vilka du tror vill hjälpa till och stötta allergiker.
Tillsammans är vi starka, tillsammans kan vi göra skillnad. Hur duktiga vi är på att förena oss avgör styrkan och bestämmer hur långt vi kan nå med detta allergiuppror!
Hjälp till och visa att vi är många, när vi är förenade kommer vi börja uppvakta styrande politiker och kräva vår rätt. Tiden då vi allergiker blir nonchalerade är snart förbi.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>