Jag har några noggrant utvalda produkter som jag gärna tipsar om, bara för att jag tycker att dom tveklöst slår samtliga produkter på marknaden.

Det HÄR är nog den produkt som jag faktiskt tipsar om ALLRA mest och har gjort under ALLRA längst tid.

I många år har jag använt denna kokosmjölk. GARANT. Den rosa är min favorit. Finns även en lightvariant och en gräddigare variant men DEN HÄR är min favorit.

Den slår alla produkter på marknaden när det gäller smak. Dessutom är den tillsatsfri, vilket inte är alldeles för självklart.

Förutom det kommer den i lagom stora förpackningar och för en billig slant dessutom.

Den är len, krämig, vispbar (i kyld variant) och smakrik men SAMTIDIGT den kokosmjölk som jag tycker är smidigast att använda som mjölk/gräddsubstitut då kokossmaken från den faktiskt är lättast att neutralisera bort i rätter där man INTE önskar kokossmak men ändå behöver ett mjölk/gräddsubstitut utan soja, havre och nötter/mandel bl.a.

Jag ÄLSKAR den och köper den i stora lass.

3 kommentarer till “Bästa kokosmjölken”

  1. Marielle

    Hej! Är det denna du kallar ”ren tillsatsfri kokosmjölk” i recepten? Isf, har du tips om någon annan kokosmjölk som funkar ungefär lika bra? Garant finns inte på min ort nämligen…

    • Det finns flera olika men det här är tvärtom den som finns hos oss. Det jag menar är att det ska vara en kokosmjölk av asiatisk typ, utan förtjockningsmedel osv. Och inte heller en ”kokosdryck” från mjölkfria/veganhyllan som ska ersätta mjölk som dryck. Kolla på er asiatiska hylla vad ni har. Kanske santa Marias? Kung markatta? Men titta på innehållet för tillsatserna ger bismak.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>