pannkakassnittar

Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.

Både som förrätt och till matsäck. Gör med söta efterrättsfyllningar eller med smakrika matiga fyllningar. Servera som förrätt, efterrätt eller som tilltugg eller till lättare middag eller nattamat (lite som crêpes).

  1. Använd recept för tunnpannkaka enligt receptet HÄR
  2. Låt svalna en aning och fyll
  3. Rulla ihop
  4. Skär upp
  5. Servera

Några förslag på fyllningar:

  • chokladspread (ex. enligt recept bl.a. HÄR)
  • margarin och socker
  • enbart socker
  • sylt
  • finhackade frukter/bär
  • margarin + skinka
  • sallad/skinka
  • majonnäs av veganvariant + riva avrunna grönsaker så som morötter+ zucchini + salt och peppar
  • leverpastej och bostongurka
  • guacamole, salsa + stekt tacofärs

Bara fantasin sätter stopp….