Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.

Chokladbotten med seg marshmallowfyllning och len chokladtopping.

Du behöver:

  • Chokladbotten antingen enligt recept nr 1 för kladdkaka HÄR eller enligt recept för drömtårtebotten HÄR
  • marshmallows, ca 16-20 stora för en kaka
  • choklad”smörkräm”/topping enligt receptet HÄR eller HÄR
  • kakao att pudra med

Gör så här:

  1. Gör kakan (Här i en form på 20x30cm) och låt svalna en aning, inte helt
  2. Toppa med marshmallows, lägg dom glest över kakan, och grädda mitt i ugnen i ca 225-250 grader i ungefär 5 minuter -tills dom svällt upp rejält men INNAN dom blir brända
  3. Ta ut och låt svalna HELT, kyl gärna
  4. Blanda samman smörkrämen och toppa kakan med
  5. Pudra över kakao
  6. Klart!
  7. Står sig bra i kylen 👌