Créme brûlée-paj

Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.s. Veganskt.

Underbar créme brûlée i pajformat. Skalet går att variera oändligt. Smaken likaså, smaksätt pajdegen eller själva fyllningen. Så lyxigt och gott.

Gör så här:

Välj pajskal. Ta exempelvis

  • valfri mjuk kaka (ex saffranssmak är ljuvlig) smula och blanda med lite smält margarin eller vatten till en segling konsistens, tryck ut i pajform, gärna portionsformar
  • pajskal enligt grundrecept för efterrättspaj som du finner HÄR
  • valfria torra kaksmulor som botten enligt recept HÄR
  • DENNA deg
  1. Fyll pajskal och förgrädda
  2. Fyll med brulée enligt recept HÄR
  3. Låt stelna i kyl
  4. Toppa mer socker, bränn av med brännare och dekorera. Klart.

1 kommentar

  1. Rosa Hedkvist

    Det låter så gott. Mums något nytt att prova då och då
    Tack för recepten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Matsara

Tema av Anders NorenUpp ↑