![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2019/10/22D747B7-465F-4A5A-889A-09432E8F98A3.jpeg?resize=600%2C400&ssl=1)
![](https://i2.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2019/10/22D747B7-465F-4A5A-889A-09432E8F98A3.jpeg?fit=676%2C845&ssl=1)
Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a.
Chokladbotten med seg marshmallowfyllning och len chokladtopping.
Du behöver:
- Chokladbotten antingen enligt recept nr 1 för kladdkaka HÄR eller enligt recept för drömtårtebotten HÄR
- marshmallows, ca 16-20 stora för en kaka
- choklad”smörkräm”/topping enligt receptet HÄR eller HÄR
- kakao att pudra med
Gör så här:
- Gör kakan (Här i en form på 20x30cm) och låt svalna en aning, inte helt
- Toppa med marshmallows, lägg dom glest över kakan, och grädda mitt i ugnen i ca 225-250 grader i ungefär 5 minuter -tills dom svällt upp rejält men INNAN dom blir brända
- Ta ut och låt svalna HELT, kyl gärna
- Blanda samman smörkrämen och toppa kakan med
- Pudra över kakao
- Klart!
- Står sig bra i kylen ?
![](https://i0.wp.com/matsara.se/wp-content/uploads/2019/10/93E5AC4E-47BD-4EDD-A14A-E45B379D2AFA.jpeg?fit=676%2C507&ssl=1)