Svärmors dragonkyckling

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta!

0

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än så länge! Var den första att betygsätta detta inlägg.

Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.a. 

Svärmor har helt själv allergianpassat och komponerat ihop denna otroligt enkla och goda maträtt. Dragon som smaksätter måltiden har för övrigt perfekt neuraliserande smak på kokosbaserat gräddsubstitut. Svärmor kan!

Ingredienser

4 st Kycklingbröstfiléer (4-5 st)
1.5 dl Strimlad purjolök, det vita enbart (va 15 cm)
1 st Olja för stekning
1 st Salt och peppar för kryssning
2 msk Torkad dragon
5 dl Kokosmjölk/kokosgrädde
2 tsk Vinäger

Gör så här

1. Skär kycklingen i bitar
2. Hetta upp olja i panna
3. Stek kycklingen för yta
4. Salta och peppra
5. Tillsätt purjolök som du strimlat och dragonen
6. Tillsätt kokosmjölken och vinägern, låt puttra ihop och smaka av, tillsätt eventuellt mer dragon om så önskas
7. Servera med ris